Εκπαιδευτική επίσκεψη του Β2

Στην επίσκεψή μας στο ιστορικό μουσείο Ηρακλείου μιλήσαμε για τα τρόφιμα που προτιμούνταν κατά τη Βυζαντινή εποχή, τα χωρίσαμε σε κατηγορίες, ενώ εξαιρέσαμε τρόφιμα που δεν ήταν ακόμη διαδεδομένα. Έπειτα ανακαλύψαμε και μελετήσαμε τα σκεύη που χρησιμοποιούνταν για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα.

211480972 557053868637419 6146639438971585938 n

 

211872909 559473248378672 1269719709684124401 n

213232052 395661148561505 3289423191205671055 n

214511546 503128674123050 4131566010139061916 n

 

214230624 544836113218184 1184802862264641832 n

Η εκπαιδευτικός του τμήματος

Δήμητρα Καραγιαννίδου